Programma Continuïteit Huisartsenzorg

Zorgen voor continuïteit en toegankelijkheid binnen de huisartsenzorg. Nu en in de toekomst. Dat is waar ons Programma Continuïteit Huisartsenzorg voor gaat. Zowel binnen als buiten dit programma wordt intensief samengewerkt om ons doel te bereiken en zekerheid te bieden voor de toekomst.
Team Continuïteit Huisartsenzorg

Samen, transparant en gelijkwaardig

Dit doen we op een transparante en gelijkwaardige manier. We hebben in beeld wat en wie praktijken nodig hebben en samen met collega’s binnen de Regionale Huisartsen Organisatie, zorgverzekeraars, gemeenten en de provincie zorgen wij ervoor dat ze de ondersteuning die ze nodig hebben kunnen krijgen.

Het werven van nieuwe huisartsen voor de regio vormt een groot onderdeel van het Programma Continuïteit Huisartsenzorg, daarom is de campagne Huisartsen in Zeeland opgezet. Verder initiëren en faciliteren we ontwikkelingen binnen de eerste lijn die het werken in de aangesloten praktijken aantrekkelijk maakt. Zoals goede afspraken bij ziekte en vakantie, samenwerkingsverbanden en innovatieve oplossingen om de huisarts te ondersteunen en het werkplezier te behouden. 

Wanneer er onverwachte ontwikkelingen zijn waarbij de continuïteit van de huisartsenzorg onder druk komt te staan, wordt er in korte tijd een team samengesteld dat ondersteuning biedt op de korte termijn en een scenario ontwikkelt voor de langere termijn.

Huisartsen in Zeeland hebben het!

Onderdeel van het programma is de campagne Huisartsen in Zeeland.

Huisartsen in Zeeland is er voor jou! Als zittende huisarts, nieuwe huisarts of huisarts in opleiding. Om je te ondersteunen in de praktijkvorming of -voering, om je wegwijs te maken in de provincie en contacten te leggen in het werkveld.

Huisartsen in Zeeland

Meer weten?

Kijk voor meer details en contactgegeven op www.huisartseninzeeland.nl