Voor patiënten

De huisartsenconnectie heeft als missie de huisartsenzorg en daaraan gekoppelde eerstelijnszorg te faciliteren, organiseren en innoveren. We richten ons hierbij voornamelijk op professionals werkzaam in ons veld. Voor patiënten zijn wij natuurlijk graag de connectie met de juiste zorgprofessionals.
Fietsers in Zeeland

Overzicht huisartsenpraktijken in onze regio

Soms is het even zoeken welke huisartsenpraktijk er in je buurt is. Op dit kaartje kun je de praktijken vinden. Klik op de stip en vervolgens op de website van de huisarts zelf.

Pijl beeldmerk

Kaart zorgverleners

Filter kaart zorgverleners

Legenda

  • Huisartsenpraktijk
  • Huisartsenspoedpost

Huisartsenspoedpost Zeeland

Als de huisartsenpraktijk gesloten is, maar je hebt met spoed huisartsenzorg nodig, kun je naar de Huisartsenspoedpost. Deze is geopend in de avond, nacht en weekenden, inclusief feestdagen.

Wij faciliteren er drie:

  • Walcheren (Middelburg)
  • De Bevelanden (Goes)
  • Schouwen-Duiveland (Zierikzee)

 

Vind meer informatie op huisartsenspoedpostzeeland.nl. Hier word je ook geholpen bij het beoordelen hoeveel spoed er geboden is.

Chronische zorg in de regio

Veel chronische zorg kan in de huisartsenpraktijk worden behandeld, in plaats van in het ziekenhuis. De huisartsenconnectie organiseert achter de schermen de zorg voor patiënten met Diabetes Mellitus (DM), Astma/COPD en hart- en vaatziekten (CVR, atriumfibrilleren, hartfalen) en Ouderenzorg. 

Als organisatie zit De huisartsenconnectie bij deze zorg niet tussen de zorgprofessionals en de patiënten in. In de administratie van je behandeling kun je onze naam wel tegenkomen. 

Regiokaart

Op zoek naar andere zorgprofessionals?

De huisartsenconnectie werkt samen met een grote, diverse groep van zorgprofessionals. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een leefstijlcoach of een locatie voor bloedafname? 

Klik op de links hieronder om ze te vinden:

GLI CooL Leefstijlcoaches

Priklocaties Diagnovum voor bloedafname

Adrz - Laboratorium (KCL)

Diagnovum oogfotografie (fundusfotografie)

Gerelateerde activiteiten

Leefstijl

Leefstijlgeneeskunde vormt het fundament voor preventie en behandeling van chronische aandoeningen. Wij zien leefstijlgeneeskunde als integraal onderdeel van de reguliere gezondheidszorg in Zeeland, zodat eenieder een weloverwogen keuze kan maken. Leefstijl waar mogelijk, medicatie waar nodig. Waarbij gezond leven, op ieders eigen wijze, vanzelfsprekend is. 

Fietsen in Zeeland

Huisartsenspoedpost Zeeland

In onze regio faciliteert De huisartsenconnectie 3 huisartsenspoedposten.

Triagisten aan het werk